Recrutam Personal din Asia pentru Afacerea Ta
Joburi in Strainatate
Agentie de Selectare si Plasare Forta de Munca
previous arrow
next arrow
Slider

Locuri de munca in strainatate

 Cauti un job cu un salariu bun care sa te ambitioneze ? Cauti noi provocari si vrei sa pleci la munca in Europa? 

Gathering For Jobs si partenerii sai iti propun peste 10.000 de locuri de munca in fiecare an. Oferim locuri de munca in strainatate pentru muncitori calificati si necalifiati, cu sau fara studii superioare, in Anglia, Olanda, Belgia, Germania, Irlanda. Acomodam cupluri, nevorbitori de limba straina, plecari urgente si nu percepem comision de inscriere sau mediere! 

Contacteaza-ne cat inca mai sunt locuri disponibile.

Recrutare Personal Asia

Afacerea ta are nevoie de personal dar si de stabilitate? Cauti o solutie care sa iti ofere rezultatele dorite la un cost redus?

Iti oferim posibilitatea de a face toate acestea fara mari batai de cap!

Recrutam pentru tine personal calificat din Sri Lanka, Nepal, Filipine Vietnam si nu numai. Ne ocupam de selectia CV-urilor pentru a-ti oferi candidati care se incadreaza perfect in mediul in care actionezi si iti oferim mediere si consultanta pe tot parcursul contractului. Nu mai astepta, ofera-i afacerii tale echilibrul de care are nevoie!

O colaborare de succes

Am ajutat mii de oameni sa isi gaseasca locuri de munca stabile si bine platite, si colaboram cu succes cu zeci de companii la nivel international.

Ne ocupam de formalitati

 Comunicam cu institutiile statului roman, precum si cu ale statului de resedinta ale angajatului, pentru obtinerea tuturor documentelor necesare. 

Consultanta dedicata

Oferim asistenta pas cu pas, suport pentru logistica, mediere, selectie joburi si CV-uri. Dorim ca totul sa mearga ca pe roate.

Locuri de munca in strainatate

.Niciodata nu a fost mai simplu sa iti gasesti un job peste hotare

"Nu credeam ca va fi asa usor sa imi gasesc un loc de munca asa de stabil intr-un timp atat de scurt."
DELIA h.
Recrut Angajari Oriunde
Close Menu