Recrutare Personal Asiatic

Datorita fenomenului masiv de emigrare a muncitorilor calificati si necalificati din Romania catre alte state europene precum Anglia, Germania sau Italia, deficitul de forta de munca la nivel national devine o problema din ce in ce mai mare.  In acest sens Gathering For Jobs vine cu o solutie simpla si rentabila. Recrutarea si plasarea de forta de munca de pe piata asiatica. Personal din Nepal, muncitori calificati din Sri Lanka, Vietnam, Bengal sau Filipine va este pus la dispozitie in variate domenii:

Check Mark on Microsoft Windows 10  Personal pentru restaurante, hoteluri sau centre SPA.

Check Mark on Microsoft Windows 10  Personal pentru industria textila.

Check Mark on Microsoft Windows 10  Muncitori calificati pentru constructii.

Check Mark on Microsoft Windows 10  Personal pentru transport, logistica si depozitare.

Check Mark on Microsoft Windows 10  Pensonal IT&C.

Check Mark on Microsoft Windows 10  Personal Productie. 

Check Mark on Microsoft Windows 10  Personal domestic:  bone, menajere, maseuze, personal pentru ingrijire batranilor si persoanelor cu probleme de sanatate, personal asiatic pentru gradinarit.

Check Mark on Microsoft Windows 10  Personal pentru alte domenii industriale si neidustriale: ingineri, mecanici, electricieni, masinisti, sudori, tubulatori, laminatori.

Avantajele angajarii unui personal asiatic

Check Mark on Microsoft Windows 10  Asiaticii vin sa munceasca pe perioade de minim 2 ani, oferindu-va astfel o stabilitate mai mare.

Check Mark on Microsoft Windows 10  Personalul asiatic vine cu o disponibilitate pentru munca prelungita crescand gradul de eficienta al companiei dumneavoastra.

Check Mark on Microsoft Windows 10  In materie de atitudine, sunt loiali, responsabili, respectuosi si mereu cu zambetul pe buze.

Check Mark on Microsoft Windows 10  Se adapteaza foarte usor la cultura si obiceiurile locale.

 

Avantajele colaborarii cu compania noastra

Check Mark on Microsoft Windows 10 Asistenta pas cu pas in procesul de selectie a candidatilor.

Check Mark on Microsoft Windows 10 Inlocuim resursa umana in cazul nepotrivirii in mediul de lucru.

Check Mark on Microsoft Windows 10 Oferim consultanta si mediere pe tot parcursul contractului.

Check Mark on Microsoft Windows 10 Comunicam cu institutiile statului roman, precum si cu ale statului de resedinta ale angajatului, pentru obtinerea tuturor documentelor necesare imigrarii. 

 

Close Menu